ASTAVISTA, FATTY!!! BONJOUR HEALTHY!!

Let the PYRAMID be your BESTFRIENDS…

    




Temptating kan klo tengok bende2 ni semua???
Pernah terpikir x about how much calories in every food we ate???
Are those calories will be burn into energy if our works only sitting n thinking about design???
Lagi lame kite duduk pikir pasal design lagi stress fikiran kite..
Bler lagi stress lagi banyak lah kite isi masa stress dengan mencari “kawan2” kite di atas ni..
Ni “kawan” baik untuk org stress coz bende2 ni lah bt kite hepi…btol x??
Tapi bler “kawan2” ni dah conquer badan kite, “kawan” kite si penimbang ni akan gelak tgk badan kite makin berat n time tu lah kite nak menyesal n marah kat “kawan2” kite yang kat atas tu…
Hmm…mmg susah untuk musuhi mereka…
Xpe…kite jgn musuh…kite just lupekan die n jadikan piramid makanan “kawan” kite pulak..
Exercise plak jadi bestfren kite…
Time bt design, jgn letak “dorang yang jahat tu” sebelah kite…letak dorang dalam almari yg tertutup n berlabel “klo nak gemok,bukaklah almari ni n bite me!!”..
Mesti kite takut..klo xtkt,xth nk ckp ar…masih byk lagi usaha kne tingkatkan…
Cara ni adalah salah satu cara yang ma doctor advice me aritu…
Butakan mata biler nampak “kawan2 jahat” tu melambai n panggil kite..
Hidayu Lamien pernah bagitahu yang:

if u r waving your hand to others n when others wave back at u,
it must be your jelly under your arms…

huhuhuu…scary…
pham x?