Category Be Gorgeous

Rewarding Myself!!

Bukannyer senang, nak jadi senang….

Dan bukannya susah nak jadi susah….

Tapi lebih tepat lagi ayat,

bukannya senang nak jadi Diane Sera…

Read More

Cara Penjagaan Miss “V” ???

Bagaimana untuk Elakkan Bau Tak Best Nuuunnn Kat Bawah tuuu~~

Read More

Nak rambut sihat ??

Hellowwwww ladiessss~~~
Nak tanyew sikit, ape perasaan u all apebila berangan kejap seolah2 berada dalam iklan rambut Pantene kew, Sunsilk ke or ape2 dengan sewaktu dengannya??
Ok, bagi diri u all seminit jap…
Tutup mata, diri depan kipas dan bayangkaannn~~~

Read More

KEKAL AWET MUDA

Asyek marah-marah je ko ni TIPAH!!! Tension aku dengan ko ni!!
Ko buat crash diet ape, sampai hormon tak stabil memeanjang ni??
Tengok muka tu, dah macam orang tua dah, umo baru 25 tapi dah nampak mcm 65…
Ko baca petua2 tuk kekal awet muda ni, Tipah oii~~

Read More