Category Get Inspire

Suzanne Svanevik, 17years old Crossfitter

She is my idol & at the same time is my competitor….

Siapa yang tak kenal Suzanne Svanevik ??

Ramai yang tak kenal kalau u all tak familiar dengan Crossfit…

Read More

DS,Wanita Badang in Utusan Malaysia 20/12/2012

Sekian lama dianesera.com ni sunyi and tak update-update, I meminta maaf beribu-ribu kali sebab akhir tahun macam ni banyak job yang I perlu settlekan…Nak cari masa tuk update story pon tak sempat menyempat….But I’ll promise u all I akan cuba update semua story dan job I after this… Terpakse re-call balik semua tarikh-tarikh untuk setiap job yang I dah buat….Sorry k, u all…

Sempena nak menebus kesalahan I yang dah lama tak update dianesera.com ni, post kali ni I nak share with u all about my story yang telah diterbitkan oleh Utusan Malaysia pada tarikh yang cantik iaitu 20/12/2012 aritu… Sape ade beli paper Utusan aritu? Kalo ade, u all tahu lah kan story I dalam 3 full page kat section Mega tu…

Read More

Girls looking too “bulky” if they lift weights ?

Biar sifu SAVANNAH ROSE yang explain…

Read More

SuperMean Female Fighter of the world: Ronda Rousey

Ronda Rousey adalah seorang atlet wanita Amerika yang pertama memenangi pingat Olimpik dalam acara seni mempertahankan diri Judo, dan adalah juara terbaru dalam seni mempertahankan diri peringkat wanita. Dalam kedua-dua pertandingan Ronda Rousey telah melakukan eksperimen diet untuk mengurangkan berat badannya supaya dia layak untuk berjuang dalam kategori berat badan yang tertentu.

Read More