Category Hang Out

Otak ku!

 

Read More

Experiment Clean Diet & Training While Fasting

Setelah hampir setengah tahun DS tidak ber’blogging’ (yang dahulunya DS memang mula dikenali sebagai salah satu blogger tegar) disebabkan DS tak berapa faham nak handle template WordPress yang agak ‘canggih’ & designer DS yang bantu untuk controlkan setting semua. Bila beliau dah berpindah kerja ke tempat lain, jadi blog ni terbiar bersarang sebab DS seriously tak pandai nak ‘menggodeh’ ape setting2 di dalamnya & menyebabkan DS jadi sangat malas untuk berblog bila setting & functionnya merumitkan. Akan tetapi, DS dapat message di FB DS, ada beberapa followers dari blog lama DS (http://dianesera.blogspot.com/) beberapa kali mintak DS sambung berblogging seperti dahulu. Mereka kata mereka setia menanti untuk DS update my blog with more story of my life…

Read More

Perjalanan Hidup Sebagai Exercise Therapist

Lelaki ini ada seorang anak perempuan yang pernah gemuk kerana dia gemar manjakan anak perempuannya dengan makanan sepanjang anak dia membesar & menyebabkan anak perempuannya pernah dimasukkan ke wad beberapa kali disebabkan masalah obesiti & hypertension level 1…

Read More

Lulus Final Exam Exercise Therapist !

Kepada u all yang memang selalu follow activity I kat Diane Sera (Official Fanpage), ingat tak the moment yang I kusut & serabut kepala biler my Exercise Therapist final exam kne pada sehari sebelum I kne bertanding untuk Singapore Strongwoman tu???

Read More