Category Hang Out

Relaxing Time

522558_10200764913749957_883100912_n

Finallyyyyy~~~~

Having my relaxing day at the saloon….

New haircut  & head massage for me!

Read More

Newspaper Photoshoot Session

421513_10200775839383091_756592859_n

Me & my buddies doing a photoshoot session….

Read More

Sunyi dah DS.COM ni…

I’m so so sorry guys….

Read More

DS,Wanita Badang in Utusan Malaysia 20/12/2012

Sekian lama dianesera.com ni sunyi and tak update-update, I meminta maaf beribu-ribu kali sebab akhir tahun macam ni banyak job yang I perlu settlekan…Nak cari masa tuk update story pon tak sempat menyempat….But I’ll promise u all I akan cuba update semua story dan job I after this… Terpakse re-call balik semua tarikh-tarikh untuk setiap job yang I dah buat….Sorry k, u all…

Sempena nak menebus kesalahan I yang dah lama tak update dianesera.com ni, post kali ni I nak share with u all about my story yang telah diterbitkan oleh Utusan Malaysia pada tarikh yang cantik iaitu 20/12/2012 aritu… Sape ade beli paper Utusan aritu? Kalo ade, u all tahu lah kan story I dalam 3 full page kat section Mega tu…

Read More