8 Weeks Curvy Body Transformation

8 Weeks Curvy Body Transformation

A unique weightloss program for ladies by using the Brazillian Workout that was programmed according to client's body needs. Read More

 

Category Miscellaneous

dianesera.com dalam proses kemaskini. harap maklum.

Jarak antara posting blog yang terakhir dengan posting hari adalah teramatlah jauh. Feb 2015 dan Sept 2016. Bayangkan gap nyer yang melampau2. Bukan apa, betol2 belum berkesempatan mencari masa untuk blogging sejak tanggungjawab semakin banyak. Even rehat sendiri pon tak cukup. Tapi harini kerah jugak badan ni check apa yang berlaku kat my website yang dah lama bersarang. Toksah cakaplah, segala sarang sampah banyak betol kena clear kan. Dari tengah hari buat sampailah tengah malam pukul 1 pagi sekarang ni. Ini pon mata dah separa tutup. HIHIHI.

“Ya Allahhh..permudahkanlah urusanku dalam sambung menulis blog ni sesungguhnya banyak yang I nak kongsi dengan semua. Terlalu banyak kebaikkan yang I nak all my readers tahu sepanjang penulisan blog I nanti, terutama kaum2 wanita.”

Read More

Training Glove Brown

Read More

Training Glove Black

Read More

Shaker Bottle

734693_462341953823643_454056060_n

 

Shaker In Stock (Red, Black, Blue)

Read More