8 Weeks Curvy Body Transformation

8 Weeks Curvy Body Transformation

A unique weightloss program for ladies by using the Brazillian Workout that was programmed according to client's body needs. Read More

 

Category progress

Experiment Clean Diet & Training While Fasting

Setelah hampir setengah tahun DS tidak ber’blogging’ (yang dahulunya DS memang mula dikenali sebagai salah satu blogger tegar) disebabkan DS tak berapa faham nak handle template WordPress yang agak ‘canggih’ & designer DS yang bantu untuk controlkan setting semua. Bila beliau dah berpindah kerja ke tempat lain, jadi blog ni terbiar bersarang sebab DS seriously tak pandai nak ‘menggodeh’ ape setting2 di dalamnya & menyebabkan DS jadi sangat malas untuk berblog bila setting & functionnya merumitkan. Akan tetapi, DS dapat message di FB DS, ada beberapa followers dari blog lama DS (http://dianesera.blogspot.com/) beberapa kali mintak DS sambung berblogging seperti dahulu. Mereka kata mereka setia menanti untuk DS update my blog with more story of my life…

Read More

90days DS Body Cutting Challenge: Menu Sample

Finally you all boleh tarik nafas lega sebab DS dah mula update semula resepi2 fitness dalam blog ni & tak lama lagi INSYAALLAH DS & company akan launchingkan fitness e-book recipes… yeayyy~ happy kan?? pasni tak de lah u all blur blur nak makan or masak ape sepanjang berdiet…just rujuk kat buku resepi yang i dah buat or rujuk kat blog i…. I akan cuba sedaya upaya untuk meng’update’seberapa banyak fitness resepi dalam blog ni…

Read More

Diet Ke Laauutttt~~

Halu Halu Haluuuuuu…..
Updating my ‘diary’ todayyyy~~
Starting with my breakfast pagi ni….Sangat2lah simple sebab arini I kena kuar dari rumah seawal pagi untuk shopping baju for kenduri kawen Sabtu ni…Kenduri kawen diantara orang2 penting dalam life I….Jadi, I just grap, campak, makan & go~~

hehehe….

Read More

Memanaskan Enjin Badan Semula..

Badan soring masih tak hilang…Dek kerana workout semalam lerr….

Read More