Category progress

Pray for me, everybody !!!

Terkesima & terpesona x tengok STRONG female2 ni semua???
Maybe ada yang terpegun & maybe ade yang x berkenan…
Terpulang pada perspective pandangan masing…
Cuma apa yang DS nak sampaikan,
this is what I want one day nanti…
Tak yakin DS boleh jadi camni nnti??
Huhuhu…
Read More

2nd Month Progress (Fitness Model Challenge)

Hohoho…nampaknyew xbrape banyak perubahan untuk bulan ke-2 challenge ni….
Adoiii~ dah cakap…klo takat 3bulan nak transform jadi Fitness Model??
Memang payah arrrr~ lainlah klo I ni full time keje fitness….
Klo takat part time macam ni, extendlah lagi 3-6bulan jawabnyew…
hahahahaha…Btw, here’s my latest measurement & health check up:
Read More

DS BODY FAT PERCENTAGE MEASUREMENT

Female (under 40) – 16%-28% Fitness, 20%-35% Health
Female (over 40) – 16%-33% Fitness, 20%-38% Health
Read More

NANGES LAGIII~~

 Arini kene workout lowerbody lagi~~
WAAAAAA!!!!
Read More