Category Dessert

Finally!!! DONE !!!

 

FINALLY ALL DE FRUIT PIES ORDERS DONE SUCCESSFULLY!!!!
Read More

Biler Nak Buat Clearence dlm Fridge~

HAH!! ni keje org xde keje~~ last weekend i decided nak buat clearence kat dlm fridge…mne makanan2 yang dh sisa2 tu nak buang jew….buat semak dlm fridge sampai dah xmuat dah (walaupon kat uma ade 2bijik fridge besauu~)….saket ati bler kpale serabut xtahu nak sumbat camne….so, dari saket kepale setiap kali bukak fridge, dengan rajin & bersifat anak solehah nyew i meringankan tulang tuk kemas & clearkan fridge tu….
Mase tgk nak disposekan sisa2 makanan yg tinggal sikit xtahu nak buat ape, bler i i tgk blek sume makanan2 tu ok lagi, x expired pon tp xtahu camne nak menyedapkan lagi tuk dimakan…cube korg tengok ape yg ade depan mate i ni, ape yg i nak buat??? xkan nk buang bende2 ni???
Read More

OWHH3!! LUPE NAK UPLOAD!!

Read More

NEXT EXPERIMENT; CHOCOLATE OREO TRUFFLE

Yesterday, i am SSSOOOOOO PIIISSEEDDD OFFF dgn kerja Archy i…then i decided tuk do my hobby as usual lah, practising my confectionery skill…i xdelah hebat mane buat mende2 ni,tapi dh sebab minat dari kecik mmg memasak and baking….dah masuk dapur tolong mak dr umo 4tahun lagi….biler dh besar, jadi addicted dgn dapur…oops!! meleret plak…k, sambung blek tadi…so i blek keje jer trus lenjan ke kedai jual barang2 bakery….i shop and shop and shop sampai i puas…coz dat day i decided to release my serabot kpale dgn buat CHOCOLATE OREO TRUFFLE….
Read More