Festival Hari Belia Negara, Putrajaya

Baru-baru ni DS dapat beberapa projek dengan WSFFM (Women’s Sport & Fitness Foundation Malaysia) untuk menarik lagi lebih ramai kaum wanita terlibat secara aktif dalam aktiviti-aktiviti kecergasan & sukan di Malaysia ini.. Alhamdullillah bersyukur DS kerana WSFFM memberi kepercayaan kepada DS untuk melaksanakan projek-projek kecil mereka…

 wsffm

Di antara beberapa projek yang mereka tawarkan kepada DS, yang paling terdekat ni adalah projek sambutan Hari Belia Negara Putrajaya yang akan di adakan pada 23-26 Mei 2013.. Meriah! Memang cukup meriah festival ni.. Yang datang pon berjuta-juta orang tak kira umur…Kalau ada badan-badan yang berminat nak join, DS ade selitkan borang penyertaan di bawah… Tak pun boleh lawati sendiri fb mereka..

 

255620_10201139591796674_1055665972_n

Fuhh…macam pasar malam… DS pernah pergi beberapa kali juga sebelum ni tapi just sebagai pengunjung… Cuma kali ni DS di beri peluang untuk organize my own Stick2Stix Aerobic team… Tengok tu, waaahhh…. baru 2 ari promote dah ramai register tuk penyertaan aktiviti kali ni… DS nak promote & alu-alukan lagi penyertaan dari para WANITA diluar sana yang berminat untuk menyertai event DS ni… PERCUMA! Dont worry, DS ade tenaga pengajar yang akan ajar team DS nanti.. Come! just join…Tak perlu pikir lama2, daftar jer terus!! Manalah tahu dengan menyertai program ni, anda tiba-tiba terbuka hati untuk lebih konsistan bersenam & menjalani kehidupan yang lebih sihat…

Tak tahu apa tu Stick2StixAerobic???

boleh lihat di link ini

WOMENS SPORT & FITNESS FOUNDATION MALAYSIA

CEPAT CEPAT DAFTAR!!!

Jika ada yang berminat, boleh terus pm DS di Diane Sera (Official Fanpage)

Penyertaan adalah terhad kepada 20 orang peserta sahaja…

Jom beranikan diri untuk join DS Team in STICK2STIX AEROBIC this 25 Mei 2013..

DON’T MISS IT!!

74382_293295324106340_1977253957_n

OH! Lupa nak bagitahu… Kepada peserta peserta yang berdaftar di dalam DS Team Stick2Stix kali ini, akan berpeluang untuk tampil di dalam video workout Diane Sera yang seterusnya & akan diberi pelbagai suprising advantages lagi… ;D
I love my ladiessss~~

Tags:  , ,