Full fill de orders~

As usual lah kan….baking orders i makin meletop2~
cheh! over nampak~
xdelah…
alhamdullillah syukur sebab makin ramai yang nak order baking2 i nih~~
xdelah membazir bake2 then xde org nak makan…
i ade masalah addicted dgn bende masak2 ni…
therapy penghilang stress buat kerje architect katekan~~
hobi suke2 jew nih tp setakat ni hobi saye menguntungkan…and last week i dpt order tuk buatkan fruit tart..

20 lebih jew…
memang pape order i xdpt nk ambek byk2 sebab oven & mixer kecik jew…
al maklumlah bukan bisnes besar, bisnes hobi2 jew ni…
so klo ade sape2 nk buat tempahan, biar i bagi tawu lah yg i xleyh buat byk2…
tgk ape yg korg order gaklah…
maybe macaroons i boleyh buat byk2 sbb die kecik, & macaroons order plak xleyh ambek sikit2, rugi i nnti….huhu~
Thank u sangat kepade customer2 saye yg sudi support hobi sy jadi satu bisness kecik2…
mintak maaflah klo ape yg u guys order i boleyh buat on weekends saje…
sorilah, weekdays i sibok pulun keje architect siang & private tuition malam…
harap2 u guys pham2lah yew..
janganlah cepat bosan nk order kt i…
weekend & public holidays jew mase yg i ade untuk pulun baking pulak~~
Hoh!!
u guys silalah tengok apam polka dots yang baru 1st time i buat..
hahahaha~
org xpernah buat apam dlm hidop die, jadi macam ni ar hasilnyew..
Before kukus:
After kukus:
**mase jengok dlm steamer, biler tengok baby2 comel ni mengembang, i tergelak berdekah2 sorang2 kat dapur sebab COMEL SGT dorang ni~~
biler bawak baby2 apam ni kuar & letak ats meja, xsampai 10minit dah beres & kosong loyang…
terpakse buat batter lagi sekali…haha..kukus lagi & sorokkan dlm fridge…
hahahha~~~ klo x, xsempat nak buat sample bagi org rase~
THANK GOD MY 1ST ATTEMPT APAM TASTE SOOO GOOD & LOOKS CUTE!!
syukur dpt feedback positive dari customer2 yg test sample ni~