FULL-PACKED CHOCO PROTEIN FRENCH TOAST

BAHAN2:

Beberape keping multigrain bread…
3 biji putih telur…
1 scoope chocolate protein shake..
1 teaspoon of cinnamon powder a.k.a serbuk kayu manis..
3 spoons of flaxseed..

CARA2:
Campur semua bahan tadi (kecuali roti) dalam bowl & stir it well…bila dah sebati, celupkan roti tadi & salutkan ke dua2 bahagian dengan adunan tadi..Then bakar lah kat toaster sandwich kew, kat nonstick pan kew or kt griller kew, suke ati koranglah…asalkan jangan letak minyak…then biler dah garing, angkat & letak dalam pinggan…

Untuk filling, gunakan plain greek yogurt atau ape2 yogurt kosong & sapu atas roti…then taburlah ape2 buah kat atas yogurt tu…yang macam i ni, i guna dried cranberries…then sandwich kan ke dua2 pieces ¬†and WAAALLAAHH!! SIAP!

**resepi ni xyah letak gula sebab cukup lah kandungan gula dalam protein shake korang tu…
kalo xde protein shake, make i pon xdapat nak tolong macam mane..hahaha..sorry sebab ni body builder punyew resepi, so body builder die wajib ade protein shake~ kalo xde kne beli…kalo xde gak, pandai2lh korang adjust sendri….heee~