Workshop Masakan “Diet” & Meal Preps Paling Hot Di Malaysia

Korang tercari-cari workshop yang boleh ajar korang masakan sihat untuk diet turunkan berat badan?
.
Atau korang memang spesis malas nak masak & mengharap sangat korang tahu strategi MANTAP menjadikan urusan memasak tu lebih mudah dan menjimatkan?
.
Korang memang tak reti masak langsung & berhasrat nak belajar memasak. Tapi biarlah pendedahan pertama pada diri korang adalah HEALTHY COOKING?
.
Atau korang ada plan nak bukak bisness healthy food tapi tak tahu macam mana nak mulakan?
.
Humm.. Masalah paling kerap yang diterima oleh peserta yang sertai workshop ni adalah mereka yang tergolong daripada mereka yang super busy dengan harapan masuk workshop ni dapat belajar healthy cooking & meal prepping yang for sure akan memudahkan life mereka dalam misi mengekalkan lifestyle eating healthy.
.
.
.
YEZZAAA~~
Korang dah jumpa dah ni… Workshop masakan sihat paling hot on demand di Malaysia!
==============================================================================================

Workshop selama 2 hari yang akan berlangsung pada 17 & 18 November ini di Bangi, Selangor hanya menghadkan penyertaan tidak lebih dari 15 orang peserta. Peserta akan di ajar secara teori & praktikal sepanjang workshop. Di nasihatkan peserta sudah mempunyai ilmu asas seperti kira kalori keperluan badan, tahu kelas-kelas nutrisi, suku suku separuh, hands rules & prinsip asas makanan sihat bagi tujuan penurunan berat badan. Ia kerana dalam workshop ini, input yang akan diberikan adalah lebih mendalam tentang pengiraan macro nutrisi, timbang makanan, pengiraan kalori mengikut gol individu, perancangan pelan pemakanan, memahami penjagaan kualiti & teknologi makanan, kisah fad diets, penyediaan semi meal preps & ready to eat meal dan banyak lagi input terperinci yang jarang korang jumpa dari mana-mana kelas nutrisi.

Korang juga akan di sediakan hidangan makanan sihat sepanjang hari kedua. Makan lah sampai tak termampu korang nak menyumbat. Paling best, setiap penyertaan workshop ni, korang di berikan HADIAH PENGHARGAAN berbentuk fitness diary yang bernilai RM100 beserta baju atlit elit Strength Sifoo, lebih dari 20 koleksi resepi sihat dari Coach DS & pelan pemakanan secaraPERCUMA, template-template (meal prepping groceries shopping, kecah day, dll)secara PERCUMA jugak! Dapat sijil penyertaan giteww…

Tersangat banyak feedback positive & memberangsangkan yang di kongsikan dari peserta-peserta yang sertai workshop ini. Sumpah korang takkan balik dengan badan kosong selepas habis 2hari workshop ni. Peringatan, workshop ini sangat meletihkan badan & otak korang, pastikan korang FIT to join this workshop.

==============================================================================================

Macam mana nak join?
Whatsapp nama & email korang ke 017-7022402 & bagitahu korang nak surat jemputan ke workshop paling HAVOC INI!
Cepat2! Hanya kumpulan kecil sahaja di terima.