Nak test kekuatan atau pelajari teknik sukan Orang Kuat bersama keluarga Strongman Selangor??
Jangan lepaskan peluang menghadiri challenge ini!

Jangan lupa sertai cabaran latihan rutin Strongman bersama-sama keluarga Strongman Selangor pada 28 June 2014 bermula pada pukul 8pagi sehingga 5petang di Setia Alam Central Park.

Hadiah disediakan & setiap penyertaan akan di kenakan cas RM20.00 setiap orang bagi peserta lelaki sahaja. Manakala untuk peserta wanita, kami hanya mengadakan latihan asas Strongwoman (bukan cabaran seperti Strongman) dan bayaran dikenakan hanyalah RM10.00 sahaja.

Mari sertai cabaran kami!

Latihan yang menguji & mencabar fizikal setiap yang mencubanya!

Ini bukan latihan biasa-biasa, tetapi yang LUARBIASA!!

Penulis

Coach Diane Sera dikenali ramai sebagai seorang Terapis Senaman, jurulatih peribadi & bootcamp, jurulatih kecergasan ibu pra & post natal, jurulatih bina badan sains sukan, trainer of trainers, pakar pemakanan dalam bidang kecergasan & sukan. Lebih dari 8 tahun meneruskan misi membantu dalam mengubah hidup orang ramai tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian. Kemampuan beliau sebagai wanita multitasking yang berjaya menyeimbangkan antara kerjaya, keluarga, dan kesihatan mampu menjadikan beliau seorang jurulatih komuniti & atlit Wanita Badang yang hebat, dalam masa yang sama mampu memahami lebih mendalam akan keadaan hidup wanita di zaman mencabar ini. Kenali lebih mendalam tentang Diane Sera

Tuliskan komen