8 Weeks Curvy Body Transformation

8 Weeks Curvy Body Transformation

A unique weightloss program for ladies by using the Brazillian Workout that was programmed according to client's body needs. Read More

 

CurvyLicious BootyCamp (colaboration with Jom Kurus 1Malaysia) now on in Shah Alam !!

CurvyLicious BootyCamp (colaboration with Jom Kurus 1Malaysia) kini di adakan di Shah Alam setiap hari Ahad & Rabu bermula 14 September 2014 sehingga 30 November 2014. Anda betul-betul bertekad nak bakar balik lemak-lemak yang dah di ternak sepanjang raya kelmarin atau sebelum raya lagi?? Tak tahu macam mana cara untuk turunkan berat badan & dalam masa yang sama bentukkan badan seperti Rozita Che Wan atau Kim Kardashian??

Boot camp kali ini lebih berkonsepkan Brazillian Body Workout. Yang bermaksud bentuk badan idaman anda sama seperti yang saya idamkan iaitu hourglass shape! Anda mungkin tidak mengalami masalah berat badan atau mungkin juga anda terlalu kurus sampai orang panggil anda tiang. Jangan putus asa, sebab dalam program ini bukan hanya fokus pada orang-orang mempunyai berat badan berlebihan, yang nak buat muscle toning untuk shape up bentuk badan juga di alu-alukan!

Yang penting, boot camp ni RESITRICTED only for ladies!

No transgender or confusegender.. I’m sorry….
Ini adalah tanggungjawab yang telah diamanahkan dari suami-suami & boyfriend-boyfriend mereka….
Even trainer yang akan mengajar semua adalah wanita tulen…

Sila klik post ini untuk baca maklumat seterusnya..

Read More

A Pregnancy Journey – StrongBaby Project (Week 7)

7-weeks-pregnant-starting-to-get-your-ducks-in-a-row-e1356437998121

Hokey, Week 7…

Apa nak cerita yerk?

Read More

Mimpi-Mimpi Aneh Semasa Hamil

Sepanjang trimester pertama ni boleh dikatakan hampir setiap hari DS bermimpi. Yang membezakan mimpi tu, kalau DS tido dengan ada wudhuk, mimpi semua yang best-best jer, mimpi babylah, mimpi my baby dah jadi 3years old daughter yang datang on my bed pagi-pagi kejutkan dari tidur, mimpi p jalan-jalan lah… Tapi bila DS tido tanpa air wudhuk atau terlepas solat Isyak ker, mesti mimpi hantu.. Eiyy! Pelik betul orang mengandung ni. Macam-macam pengalaman. Bila DS study, dalam kajian mengatakan waktu trimester pertama lah preggy mommies selalu kuat mimpi sebab mommies ni banyak sangat berfikir. Betullah tu.. Jadi dari segi pandangan saintifiknya, cam mane benda ni boleh berlaku peak dalam trimester pertama ni??

Read More

Pantang Larang Ketika Hamil

Kali ni DS nak share mengenai Pantang Larang Ketika Hamil. Ni DS just sharekan pendapat dari sesetengah blogger tentang pendapat dorang. DS orang muda, tak pandai nak bagi advice pantang larang macam orang-orang zaman dulu bagi. Terpulang pada anda semua nak ikut atau tidak, yang penting semuanya datang dari Allah Taala. Kita hanya berusaha mana yang termampu.

Read More