Memanaskan Enjin Badan Semula..

Badan soring masih tak hilang…Dek kerana workout semalam lerr….

Deadlift
50kg 8,5
60kg 8,3
70kg 5,3

Pull up 10,3
Chin up 10,3

KB Swing 24kg 10,5
KB Goblet Squat 20kg 10, 5

Handstand

Plank 3:30

Climbing Hill Trademill
12.0 incline 55 speed
5k distance

 

Jadinyer pagi ni I telan ler suppliment2 yang ade….

suplmt

Di sebabkan sangat kesuntukkan masa untuk buat breakfast , the simplest breakfast I sempat buat adalah oatmeal….

Some of people sangat2 tak boleh telan oat…

Tapi ape beza oatmeal u dengan mine??

m1

Mine is more fancy lah… sebab I suka makanan I colourful so that I’m eating my food dengan perasaan yang seronok, hepi & exciting!!

Lunch pulak tak sempat nak masak beriya2 sangat….Makan ape jer yang ade… P menapaw jer lah cara yang termudah..

550475_10200824764926199_459753442_n

Petang tu macam biasalah…sebelom start bukak cafe I, I p training dlu…

Today’s Crossfit WOD:

“Fran”
21 – 15 – 9 Reps
Thruster 95lbs
Pull Ups

Sikit jer I training tapi memang betol intense lah…nak training banyak tak boleh sebab glutes & hamstring sores macam rasa nak tercabut kaki sebab main deadlift semalam…. Sore tetap sore, tapi I ni degil sikit….selagi I tak puas ati, selagi badan boleh bangun & bergerak, I tetap akan workout…Klo dah malas, memang u seretlah I pegi gym, I tetap akan tido tak mo bangun2…hehehe…

And macam biasalah, abes training, p masuk sauna & p mandi then barulah start my job as a Crossfit trainer &  a cafe manager…Badan I memang rasa letih tapi stillbertenaga untuk teruskan aktiviti I….So, sendri pham lah sehari I boleh gunakan brapa ribu punya calories used just to do my daily activities & routines….

Malamnyer, sebelom cafe & gym tutup, I buat sendri my dinner…. Tuna Cheese Sandwich & protein shake…pastu drivelah balek rumah selama 45min jauhnyer dari Subang Jaya ke Gombak….hehehehe….

m3

Disebabkan terlalu penat dah utk I menaip malam ni, diharap u all semua bagi laluan kat I sebab I nak tido….dah letih tak hengat donia dah ni….. Good nite everybody….

Pkul 1.30pagi…

KRUK ! KRUK! KRUK!!

2012-07-10 17.17.10

Perut dah lapo balek….

Ok fine! Bangun ke dapur & masak nasi…. Goreng 2biji telur mata….

Makan dengan kicap….

BUUURRRPPPPP!!! ALHAMDULLILLAH…….

sambung tido…..

zzZZZzzzzZZZzzzz…..

**Amaran keras: Bagi sesiapa yang ingin menurunkan berat badan, sila jangan tiru aksi pukul 1.30pagi tu kalau u all nak berjaya dalam journey menurukan berat badan…Ade cara I u boleh ikot dan ada cara gila I yg u all tak perlu ikot….. Kena pandai2lah tapis yerrr…Jangan ikoooottttttt jer bolat2… I letak gak dalam entri ni sebab I jujur terus…. Apa baik buruk I akan tetap mengaku…ehehehe….