Dee Gym Suppliment Photo Contest

Yippiee!! Dapat hadiahh….
Walaupon just dapat Granade Fat Burner, I dont mind at all… Kalah menang tak penting, yang penting I boleh nampak berapa ramai yang menyokong I dalam meneruskan sukan extreme macam ni… Thank you people for voting my photo… Usaha korang memang TERBAIK!!

 

9 grenade_supps
images (1)

 

PENGUMUMAN DARI DEE GYM SUPPLEMENT FB PAGE:
Keputusan Contest DEE GYM SUPPLEMENT pada kali ini.

Hadiah Utama: Supplement Hypergain + Truemass + Api fatburn
Nama Peserta : Edy Nelson ( Jumlah LIKE 762 )

EDY

 

Tempat Kedua : Supplement Hypergain + Api
Nama Peserta : Joe Wan ( Jumlah LIKE 438 )

JO

 

Tempat Ketiga : Fat Burner GRENADE
Nama Peserta : Diane Sera ( Jumlah LIKE 326 )

ANNE

 

Tak sabar nak tunggu Granade Fat Burner sampai… Sebelum ni pernahlah jugak try macam2 fat burner (Hydroxycut, Lipo6 Hardcore, API & Roxylean) time cutting phrase…Nak cakap mane satu bagus, susah kot..Depends pada penerimaan badan masing2… Ada orang badan die tak boleh terima fat burner ni sampaikan senang dapat symtomps seperti pening2, cirit birit, dehydrated, period tak menentu… I akui kebenaran fat burner mampu mengubah hormon seseorang wanita jika dia terlalu bergantung pada pemakaian fat burner…Dan I slalu advice kepada clients I, kalau nak pakai fat burner make sure u training kaw2, jaga makan kaw2, rehat kaw2, minum air kaw2 & adekan gap ari pengambilan fat burner ni…tak perlu makan hari2…kalau rasa intensity training u all tak berapa HIIT, tak perlu ambek…Use natural way (kopi o & green tea) for replacing this fat burner suppliment…

Oh ya, baru I teringat… Disebabkan I pon ade jual fat burner, ramai jugak customer yang tanya, betol ker fat burner ni boleh kuruskan badan??? Well, actually ia membantu increase u punya metabolisme sahaja, bukan untuk bakar lemak…kenapa ia dipanggil ‘fat burner’ sebab suppliment ni mampu strike up u punya metabolisme dalam badan (macam tetibe u on enjin turbo untuk kete kancil/myvi u) so that condition metabo yang rendah mampu di boost sekelip mata…kena pulak dengan training yang high intensity & strictly clean diet, sure 100% membantu membakar lemak at the same time mengurangkan fat percentage dalam badan…pham anak2??? hehe.. so janganlah mudah terpedaya klo orang sana sini cakap, fat burner ni boleh kuruskan badan cepat..memanglah boleh, tapi ia takkan menjadi kalo u all makan fat burner & tak bersenam langsung atau takat buat exercise biasa2, effectiveness die lambat & mungkin tak menjadi langsung….

Granade ni I akan simpan dulu biler I receive it from them sebab I dalam phrase ‘bulking up’ my figure ataupon istilah lain ‘membesarkan & menambahkan berat badan’ demi meneruskan pertandingan Strongwoman Singapore Final tak lama lagi…After I dah abes compete, barulah I akan change all of my routine kepada ‘cutting’ phrase sebab lepas ni I perlu cutting & shred balik lemak2 dalam badan ni sebab I kne training for speed & endurance for the Crossfit Fundamental Test akan datang (sebab I trainer untuk sukan Crossfit, nak tak nak memang kne shape upkan balik badan & increase lagi speed & endurance level I) so that 1day target I untuk beranikan diri join exam international crossfit trainer level 1 mampu I capai…susah & sangat2 mencabar, tapi I yakin I mampu buat…

Cuma sekarang ni I tengah betol2 focus pada Strongwoman sport & increase my calories intake so that my strength, power & figure sentiasa berada dalam keadaan solid, bulk & strong! Hampir 3bulan jugak I dalam ‘bulk up’ phrase ni & every time makan jer memang nikmat yang tak terkata sebab I kne feed myself in large quantity & portions! but the qualities of the foods I still berjaga2 sebab I nak increase my weight with muscles mass not body fat percentage…. training I tak kerap, hanya 3x dalam seminggu & routine training I semua memang hardcore heavy until I need my ‘luvvy’ to be my supporter…yup, hanya lelaki jer yang layak untuk support my weight routine…klo pompuan, I tak berapa confident sangat die boleh support melainkan certain of my strongladies yang I tahu level die dimana… Now my weight is around 58kg & fat % is 24.4% (quite high) compare before this berat I 53kg with 22 % of body fat…. Flash back semula pada berat I yang 50kg dlu & fat 26%, ayoyoo…skinny fat maaa….. now i’m happy with my weight eventhough I nampak berisi & kembang sikit sekarang compare dlu yang selim river tapi nampak lembik… just wait till I abes bulking phrase & masuk ke cutting phrase nanti… I dont know what will happen but I do believe that only me that can change my figure & fitness/health condition…

 

-the end-