Dah mula rasa resah gelisah selepas balik dari “honeymoon” bersuka ria tanpa kisah pasal diet atau bersenam ?
Terasa berdosa yakmatt sampai blur tak tahu mana nak back on track pada fitness journey sendiri ?
Selalu tangguh-tangguh nak back on track sebab mencari semangat yang hilang?
Adoiiiiyaaiii… dah menyampah tengok rupa badan sendiri setiap kali tengok depan cermin..

==============================================================================================

HEEEYYLLPPPPP!! MAK BERTAUBATTT!!
Mesti korang tertanya-tanya macam mana nak back on track tanpa rasa nak tergelincir semula dari landasan setiap kali masuk hari ke 3 atau 4.. Bila dh tergelincir, mulalah frussttt level agong sampai benci kat badan sendiri. Bila benci mulalah korang start revanging / binging tak tentu pasal.

STOP IT, LADIES !
Calm down & control your emotional sebab Coach DS finally on kan online coaching Rahsia Montok Mantap : Edisi Back On Track bagi korang-korang yang dah mula sedar lepas balik honeymoon (tak kira lah lepas raya ker, lepas outstation ker, lepas attend 10bijik kenduri sehari ker, dll). Jadi gol program ini adalah untuk membimbing korang macam mana nak back on track dengan cara yang tidak menyeksakan mental emosi korang. Body shaping/contouring & tummy cleanse diantara hot demanding dari ladies sepanjang Coach survey sebelum ni.

Apa kah benda yang korang boleh dapat dalam program online coaching selama 6 minggu ni ?
– Konfirm – konfirm korang dapat 6 minggu berturut-turut bimbingan professional dari Coach curvy korang ni yang tak pernah jemu mendidik ladies untuk rasa transformasi dari body barai ke body yang montok hot tip top meletop!

– Korang akan di bimbing untuk mula hidup dengan gaya hidup sihat & aktif yang selalu di amalkan oleh awek2 montok cun melecun. Bukan senang tau nak korek rahsia kecantikkan dorang.

– Korang akan belajar cara “mencintai” diri sendiri sebab dengan self love baru korang tahu betapa pentingnya selfcare.

– Jangan risau, group online coaching ni hanya untuk ladies saje, dapatlah korang berkenalan dengan geng2 ladies (pelbagai level fitness, life background & pelbagai berat badan) untuk dijadikan geng2 seperjuangan sepanjang program. By the way, kalau korang rasa nak post gambo sexy mexy korang ker, no hal sis! tapi dalam private ig nanti. Coach ajar macam mana ya.

– Di sebabkan online coaching ni hanya fokus kepada kaum hawa, bukan setakat dapat belajar ilmu body shaping atau diet & senaman, Coach curvy korang ni memang suka gila sharekan info-info tentang kesihatan luar & dalam wanita termasuklah mental & emotional health.

-Kalau korang ada masalah kesihatan, no worries, Coach sediakan Special Case categoriy bagi mendapatkan special care supaya dapat membantu korang achieve kesihatan optimum korang sepanjang program. Toksah malu-malu badak nak bertanya, lontarkan saje apa soalan yang berserabut dalam otak selama ni.

– Dan sudah semestinya Coach curvy kesayangan korang ni akan bagi pelan pemakanan & senaman edisi back on track supaya proses 6minggu korang lebih terurus & boleh konsisten sepanjang misi mengejar sasaran.

– Paling best & selalu Coach suka buat adalah bagi macam-macam appreciation gifts PERCUMA! Kalini Coach nak bagi free diet resepi, free panduan senaman secara visual, free jadual tracker harian & motivasi pembakar semangat tanpa had. Kita ada bagi medal achievement kepada peserta yang boleh tunjukkan performance yang memukau!

Jadi siapa yang sesuai join program ni ?
– Semua ladies tak kira apa pon kategori berat badan atau peringkat umur.
Paling penting korang kena kental & berdisiplin tinggi sepanjang 6minggu program.Serious tak lama, percayalah. Alangkah ruginya kalau korang hot-hot chicken shits sepanjang on program.

Berapa yuran penyertaan ?
– Coach bagi harga kasih sayang macam dalam whatsapp details korang dapat dari 3M Customer Advisors. Investment berbaloi ! Bukan Coach cakap, tapi peserta-peserta yang pernah join program Coach, yang kata begitu. Hampir 99.9% semua berpuas hati sepanjang bimbingan.

Nak diskaun lagi ? No problemos chikas~
Yang sebenarnya buat masa ni Coach tengah bagi half price dari harga sebenar sebagai harga pengenalan. Jadinya harga yang diberikan sebenarnya dah  di diskaunkan. Tapi kalau korang perform best2 then dapatkan kupon diskaun bagi batch akan datang.

Program ni ada hadiah ker?
– Ada tapi hanya korang mampu buat best performance sahaja lah..
Even klo bukan best performer tapi if korang rajin buat task2 yang Coach bagi, ada jugak dapat gift.

Program ni ada paksa beli apa-apa produk suppliment ker?
– Eheks!! Ni bukan program yang di sponsored mana-mana pihak suppliment. Jangan risau, we do it natural way.. I pon bukan coach scammers produk2 MLM  Silakan siasat profil Coach kalau nak kepastian lagi:

Profil

Kelulusan, Pencapaian & Pengalaman

Ada guna gym ker kalau join?
– Kita ada 2 jenis program: Gym & Home. Boleh pilih ikut kesesuaian masing-masing..

Ada apa-apa peralatan yang perlu standby untuk join program ni?
– Line internet yang cantik, tak sangkut2 atau selooww..
– Penimbang ada komposisi dalaman badan (bodyfat, muscle mass, water mass, dll)
– Pita pengukur
– Sport shoes
– Diari fitness Instagram
– Adjustable weight (barbell/dumbells/KB/etc)..Tapi kalau tiada, guna sajalah botol air ker, bakul berat ker atau apa2 yang boleh dijadikan bebanan,

Bila program berlangsung & habis bila ?
– Bab ni kena tanya Coach sebab setiap 2 atau 3bulan sekali saja satu batch akan run.

Register awal boleh coach?
Boleh amat.. I bagi Mysterious Gift pada yang register awal.

Nak join ?? Terus pergi ke link ni:
www.wasap.my/60177022402/3Minfo

==============================================================================================

Jaga-jaga cik Salma..
Silap hari encik suami menggelupur balik kerja sebab nak terkam bini yang dah mirip Saloma..
Montok mantap tak boleh handle !
Hihihihi…

Diane Sera
Penulis

Coach Diane Sera dikenali ramai sebagai seorang Terapis Senaman, jurulatih peribadi & bootcamp, jurulatih kecergasan ibu pra & post natal, jurulatih bina badan sains sukan, trainer of trainers, pakar pemakanan dalam bidang kecergasan & sukan. Lebih dari 8 tahun meneruskan misi membantu dalam mengubah hidup orang ramai tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian. Kemampuan beliau sebagai wanita multitasking yang berjaya menyeimbangkan antara kerjaya, keluarga, dan kesihatan mampu menjadikan beliau seorang jurulatih komuniti & atlit Wanita Badang yang hebat, dalam masa yang sama mampu memahami lebih mendalam akan keadaan hidup wanita di zaman mencabar ini. Kenali lebih mendalam tentang Diane Sera

Tuliskan komen