Dah mula rasa resah gelisah selepas balik dari “honeymoon” bersuka ria tanpa kisah pasal diet atau bersenam ?
Terasa berdosa yakmatt sampai blur tak tahu mana nak back on track pada fitness journey sendiri ?
Selalu tangguh-tangguh nak back on track sebab mencari semangat yang hilang?
Adoiiiiyaaiii… dah menyampah tengok rupa badan sendiri setiap kali tengok depan cermin..

==============================================================================================

HEEEYYLLPPPPP!! MAK BERTAUBATTT!!
Mesti korang tertanya-tanya macam mana nak back on track tanpa rasa nak tergelincir semula dari landasan setiap kali masuk hari ke 3 atau 4.. Bila dh tergelincir, mulalah frussttt level agong sampai benci kat badan sendiri. Bila benci mulalah korang start revenging / binging tak tentu pasal.

STOP IT, LADIES !
Calm down & control your emotional sebab Coach DS finally on kan online coaching Rahsia Montok Mantap : Edisi Back On Track bagi korang-korang yang dah mula sedar lepas balik honeymoon (tak kira lah lepas raya ker, lepas outstation ker, lepas attend 10bijik kenduri sehari ker, dll). Jadi gol program ini adalah untuk membimbing korang macam mana nak back on track dengan cara yang tidak menyeksakan. Body shaping/contouring & tummy cleanse diantara hot demanding dari ladies sepanjang Coach survey sebelum ni.

Apa kah benda yang korang boleh dapat dalam program online coaching selama 6 minggu ni ?
– Konfirm – konfirm korang dapat 6 minggu berturut-turut bimbingan professional dari Coach curvy korang ni yang tak pernah jemu mendidik ladies untuk rasa transformasi dari body barai ke body yang montok hot tip top meletop!

– Korang akan di bimbing untuk mula hidup dengan gaya hidup sihat & aktif yang selalu di amalkan oleh awek2 montok cun melecun. Bukan senang tau nak korek rahsia kecantikkan dorang.

– Jangan risau, group online coaching ni hanya untuk ladies saje, dapatlah korang berkenalan dengan geng2 ladies (pelbagai level fitness & pelbagai berat badan) untuk dijadikan geng2 seperjuangan sepanjang program. By the way, kalau korang rasa nak post gambo sexy mexy korang ker, no hal sis! Asalkan jangan encik abang kawan se’online’ terbukak group chat whatsapp ni sudah leww.

– Di sebabkan online coaching ni hanya fokus kepada kaum hawa, bukan setakat dapat belajar ilmu body shaping atau diet & senaman, Coach curvy korang ni memang suka gila sharekan info-info tentang kesihatan luar & dalam wanita. Kalau korang ada masalah kesihatan, no worries, memang ada sesi konsultasi yang Coach dah standby untuk kemudahan membantu korang achieve kesihatan optimum korang sepanjang program. Toksah malu-malu badak nak bertanya, kau lontarkan saje apa soalan yang berserabut dalam otak selama ni.

– Dan sudah semestinya Coach curvy kesayangan korang ni akan bagi pelan pemakanan & senaman edisi back on track supaya proses 6minggu korang lebih terurus & boleh konsisten sepanjang misi mengejar sasaran.

– Paling best & selalu Coach suka buat adalah bagi macam-macam GOODIES PERCUMA! Kalini Coach nak bagi free diet resepi, free panduan senaman secara visual, free jadual tracker harian & motivasi pembakar semangat tanpa had.

Jadi siapa yang sesuai join program ni ?
– Semua ladies tak kira apa pon kategori berat badan atau peringkat umur.
Paling penting korang kena kental & berdisiplin tinggi sepanjang 6minggu program.
Serious tak lama, percayalah. Alangkah ruginya kalau korang hot-hot cicken shits sepanjang on program.

Berapa yuran penyertaan ?
– Coach bagi harga kasih sayang RM235 kat korang. Investment berbaloi ! Bukan Coach cakap, tapi peserta-peserta yang pernah join program Coach, yang kata begitu. Hampir 99.9% semua berpuas hati sepanjang bimbingan.

Nak diskaun lagi ? No problemos chikas~
Korang bawak geng join sekali.
Register under satu nama (nama introducer) & introducer get RM10 off bagi 1kepala.
Contoh lah, kalau korang bawak:
– 5 geng = fee korang RM185
– 10 geng = fee korang RM135
– 20 geng = fee korang RM35
– Lebih 20 geng?? Coach bagi free jer kat korang~

Program ni ada hadiah ker?
– Takde lah yanggg…
Ni bukan program berbentuk pertandingan.
Korang bertanding dengan diri sendiri, old you VS new you.
Ok tak?

Program ni ada paksa beli apa-apa produk suppliment ker?
– Eheks!! Ni bukan program yang di sponsored mana-mana pihak suppliment.
Jangan risau, we do it natural way..

Ada guna gym ker kalau join?
– Tiada, edisi ni tanpa perlu ke gym.

Ada apa-apa peralatan yang perlu standby untuk join program ni?
– Line internet yang cantik, tak sangkut2 atau selooww..
– Penimbang ada komposisi dalaman badan (bodyfat, muscle mass, water mass, dll)
– Pita pengukur
– Sport shoes
– Diari fitness Instagram
– KECEKALAN & DISIPLIN DIRI

Bila program berlangsung & habis bila ?
– Pengambilan batch baru akan berlangsung pada 29/6/2018 sehingga 31/7/2018
– Program 6minggu akan bermula dari 1/8/2018  hingga 12/9/2018

Register sebagai early bird which is sebelum 8 Julai 2018?
Hadiah best menanti korang!

Nak join ?? Terus pergi ke link ni:
http://bit.ly/2Kykqwl
atau whatsapp Coach DS 0177022402

==============================================================================================

Jaga-jaga cik Salma..
Silap hari encik suami menggelupur balik kerja sebab nak terkam bini yang dah mirip Saloma..
Montok mantap tak boleh handle !
Hihihihi…

Diane Sera
Penulis

Coach Diane Sera dikenali ramai sebagai seorang Terapis Senaman, jurulatih peribadi & bootcamp, jurulatih kecergasan ibu pra & post natal, jurulatih bina badan sains sukan, trainer of trainers, pakar pemakanan dalam bidang kecergasan & sukan. Lebih dari 8 tahun meneruskan misi membantu dalam mengubah hidup orang ramai tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian. Kemampuan beliau sebagai wanita multitasking yang berjaya menyeimbangkan antara kerjaya, keluarga, dan kesihatan mampu menjadikan beliau seorang jurulatih komuniti & atlit Wanita Badang yang hebat, dalam masa yang sama mampu memahami lebih mendalam akan keadaan hidup wanita di zaman mencabar ini. Kenali lebih mendalam tentang Diane Sera

Tuliskan komen