Strugglin wit MACAROONS~

Setelah 3ari struggle pulun buat macaroons dlm cuaca yang lembap dan membuatkan 4-5x macs masok tong sampah sbb xjadi, tapi finally di saat2 dateline, barulah menjadi semua macaroons i…pergh~ giler berdebar sebab customer dah bayar full tp macs sume xmenjadi time tu..
Syukur alhamdullillah biler baby macs sume menjadi & comel2…Biler delivery kat customer i rase sgt relief biler tgk muka customer hepi giler & puas ati dgn macs yg i buatkan tuk die…syukur lagi sekali….
Thank u again kepada Hidayah kerane telah sudi order macs saya dengan kuantiti yang banyak…huhuhu…kepade sesape yang nak order macs saye, order still terbuka lagi skg ni….let me know if u want to order…xkisah melalui FB or my blog…

*p/s: i jarang ambek order macs dlm waktu2 akn dtg…sbb malas nak buat..renyah!