8 Weeks Curvy Body Transformation

8 Weeks Curvy Body Transformation

A unique weightloss program for ladies by using the Brazillian Workout that was programmed according to client's body needs. Read More

 

hormon tagged posts

Dah Makan Tapi Lapar Lagi (Bahagian 1)

DS dapat banyak soalan dari public mengenai

“Kenapa dah makan tapi tetap rasa lapar?? Help me, Coach !!”

Makan tak baca doa lah tu…hihihi..kidding..

Jadi sebelum bercerita tentang cara menangani masalah ni, apa kata you all kenal pasti dulu mengenai hormon lapar atau “Hunger Hormones”

Read More

Terlebih Caffeine Akan Menjejaskan Estrogen Wanita

Kopi ker, Nescafe ker, ape-ape yang berasaskan caffeine memang DS tak sentuh… Even bau die pon I xleyh nak handle…. I ni alegik sikit dengan caffeine… Kalo bau jew, mesti pening2 lalat & mabok nak muntah…

BUEEKKKSS!!

Read More

Wanita Perlu Tidur Sebentar Waktu Siang

 Satu lagi fakta interesting untuk wanita….

Wanita digalakkan untuk tidur siang….

Read More

Emotional Eater of ME !!! MOOD SWING !!!

DIANE !!!

please stop lah your bad habit ni….
xyah lah nak jadi emotional eater sgt just to comfy your stress & tension…
susah nyew jadi orang pompuan ni….
asal stress jew, p cari dapur selongkar fridge….
SUMBAT BANYAK2~~ SUMBAT SELAGI BOLEYH SUMBAT~ 
LAGI KUAT NANGES FRUST, LAGI BANYAK SUMBAATTTTT~~~
Read More