keputihan tagged posts

VAGINA BERBAU HAMIS

Vagina adalah mahkota paling berharga buat kaum wanita. Seperti aset tubuh bernilai yang lain, bahagian penting ini juga perlu dijaga kebersihannya. Menjaga vagina agar sentiasa bersih dan harum akan meningkatkan keharmonian rumah tangga sekali gus mampu memancing ghairah suami….

Read More

Punca Faraj Berbau ??

Sebelum datang haid or selepas datang haid, ataupun biler terlalu aktif bersukan tak pun masalah keputihan selepas bersalin…Dan kemungkinan jugak terlalu aktif dalam melakukan hubungan ‘ranjang’…. Terlalu banyak sangat perkara yang membuatkan kita punya bestfriend Lil Miss “V’ cepat berpeluh & berbau.. .Some of people tidak mengambil berat tentang pentingnya kebersihan Miss V sampaikan orang sebelah pon tutup hidung dek terbau bauan hanyir kalau dekat dengan pompan macam tu…Aiiyaaaa~~ Janganlah sampai jadi macam tu kak oii…. Jangan sampai Miss V dah ‘saket’ baru u nak ambek berat…. Selagi Miss V boleh mekar & boleh mengeluarkan bau harum, jaga bau harum tu…Sebab Miss V ni ibarat bunga untuk setiap wanita…

Read More