8 Weeks Curvy Body Transformation

8 Weeks Curvy Body Transformation

A unique weightloss program for ladies by using the Brazillian Workout that was programmed according to client's body needs. Read More

 

woman tagged posts

VAGINA BERBAU HAMIS

Vagina adalah mahkota paling berharga buat kaum wanita. Seperti aset tubuh bernilai yang lain, bahagian penting ini juga perlu dijaga kebersihannya. Menjaga vagina agar sentiasa bersih dan harum akan meningkatkan keharmonian rumah tangga sekali gus mampu memancing ghairah suami….

Read More

Kisah Inspirasi JK1M S3 (Mommy Mona)

 SIAPA SAYA?

Nama saya ialah Malmona Wahat, berusia 59 tahun & merupakan isteri serta ibu kepada 3 org anak. Bercerita mengenai kesihatan mommy, mommy merupakan penghidap hypertension (under medication & diabetes (mild). Kalau dulu, mommy memang tiada langsung pengetahuan mengenai kesihatan, apatah lagi pasal fitness & sehubungan dengannya. Ada lah juga jaga makan sikit-sikit, dan jogging petang2 kat stadium, tapi semuanya tidak konsisten & hasilnya agak mengecewakan.

Read More

Mom & Daughter Pandora

Raya kali ni, DS nak promote kat all the ladies out there dengan PANDORA Bracelet yang sangat comel ni!! Siapa yang tak suka Pandora kan?? Dah jadi trend sesama semua ladies ada bracelet yang di design mengikut personaliti atau interest masing2.. Event DS pon ada my own customized Pandora design!! Sebab sangat comel, tak boleh DS tak milikinya satu! Errr…actually mula2 satu, lama2 addicted nak beli jadi collection pulak..hehehehehe…

Untuk raya kali ni, DS bawak masuk Pandora Mom & Daughter’s Collection so that u all ladies boleh match baju raya & bracelet dengan daughter u all… Awww! Sweet sangat! Sila lah cuci-cuci mata, mana yang berkenan boleh terus contact DS.

10336778_234666193389797_1323314012450184346_n

Read More

Workout During Pregnancy

Request from one of my follower, Juriana Johari:
“Any tips to have safe workout for pregnant women?”

Read More