dianesera.com dalam proses kemaskini. harap maklum.

Jarak antara posting blog yang terakhir dengan posting hari adalah teramatlah jauh. Feb 2015 dan Sept 2016. Bayangkan gap nyer yang melampau2. Bukan apa, betol2 belum berkesempatan mencari masa untuk blogging sejak tanggungjawab semakin banyak. Even rehat sendiri pon tak cukup. Tapi harini kerah jugak badan ni check apa yang berlaku kat my website yang dah lama bersarang. Toksah cakaplah, segala sarang sampah banyak betol kena clear kan. Dari tengah hari buat sampailah tengah malam pukul 1 pagi sekarang ni. Ini pon mata dah separa tutup. HIHIHI.

“Ya Allahhh..permudahkanlah urusanku dalam sambung menulis blog ni sesungguhnya banyak yang I nak kongsi dengan semua. Terlalu banyak kebaikkan yang I nak all my readers tahu sepanjang penulisan blog I nanti, terutama kaum2 wanita.”

Dalam masa yang sama, I mencari penulis blog kesihatan dan kecergasaan yang boleh I hire bagi membolehkan blog I sentiasa berfungsi dengan lancar continuosly melimpah ruah dengan ilmu. Memang asalnya blog ini adalah my personal diary, tapi itu dulu. Waktu fitness hanyalah hobi I. Bila fitness & health dan jadi main profession I, memang I nak gunakan platform blog ini untuk berkongsi ilmu & pengalaman I sepanjang 8tahun menjadi Exercise Therapist & Fitness Coach. Ha? Arkitek? Dah lama tinggalkan kepada yang baru mengenali I. Yes, previously I kerja dalam bidang Senibina, akan tetapi Fitness & Health turn my life upsidedown 360degree until I bertahun2 struggle study kuat bagi mengear impian berdiri sebagai seorang yang professional dalam bidang health & fitness.

 

Sekiranya ada yang berminat untuk menjadi co-pilot I (penulis kedua) for my blog ni, email me terus ke diane.sera22@gmail.com.. Jangan risau, akan I usahakan untuk berikan penulis I allowance jugak 😉 Dan kepada pembaca2 blog I, hey! jangan lupa tinggalkan komen2 yang membina atau soalan2 yang you all nak tahu ya. InsyaAllah I cuba buat posting untuk soalan2 yang I terima dari you all.

 

Nantikan “construction” website ni selesai tak lama lagi. Keep on following my blog & IG ;D

Love ya’ll !!

 

construction

Leave a reply