PENAFIAN & PENEGASAN

www.dianesera.com adalah sebuah laman perkongsian maklumat mengenai isu kesihatan dan kecergasan, kaedah senaman, pemakanan, gaya hidup sihat, masakan, acara dan isu-isu lain.

Ia juga digunakan sebagai sumber perkongsian pengalaman peribadi kehidupan seorang jurulatih bertauliah yang ditulis sendiri oleh Diane Sera, mengenai perjalanan hidup seorang jurulatih berkualifikasi, seorang wanita berkerjaya, part time atlit,  isteri kepada atlit Strongman taraf dunia & ibu pada ‘StrongbabyProject’.

Semua penulisan, gambar & rajah bertanda/logo dalam laman ini adalah hak milik syarikat  ZK Strength Sifoo Sdn Bhd dan dianesera.com kecuali gambar-gambar lain dyang dipinjam dari pelbagai sumber.

Apa-apa penyebaran seperti plagiat atau penyalinan atau pengubahsuaian apa-apa kandungan dalam laman ini boleh dianggap sebagai melanggar undang-undang jika tidak mendapat kebenaran terdahulu daripada dianesera.com & ZK Strength Sifoo Sdn Bhd. Tindakan tegas terhadap undang-undang akan dikenakan segera tanpa sebarang pertimbangan.