Percaya tak cakap Coach DS, lebih ramai lelaki mengundi bentuk badan wanita yang curvy, montok, berisi & padat lebih menarik dari bentuk badan yang terlalu kurus tanpa potongan curvy? Hahaha.. Beauty is subjective kan.. Semua beauty itu menarik, raikan kepelbagaian ruoa bentuk kecantikkan okay.

Real result by Founder Misi Montok Mantap

Dalam Misi Montok Mantap, Coach DS akan didik wanita mencintai amalan “self care & self love” supaya dari situ badan kita mampu transform tanpa kita sedari. Tidak guna kita paksa badan ubah sekiranya mindset kita tidak ubah, sekiranya kita memaksa badan kita buat perkara-perkara yang boleh mendatangkan stress. Stress akan membantutkan journey fitness korang okay. Dan sudah semestinya cantik itu BONUS! Nak dapatkan potongan badan yang cantik, kita perlu perbaiki komposisi badan & kecergasaan kita sendiri dari pelbagai sudut aspek. Bila nak repair itu ini, mindset mestilah perlu di”reset”kan semula.

Dalam Misi Montok Mantap, kita menjemput semua wanita yang mempunyai pelbagai kategori BMI. Faham tak? Bermaksud ini BUKAN COACHING UNTUK KURUS! Betolkan pemahaman korang ya, Coach DS tak ajar wanita kejar jadi kurus, beliau ajar wanita jadi lebih montok & pejal dalam masa sama kejar peratusan lemak badan yang sihat untuk kesihatan. Ini bermakna, tak kisahlah korang underweight ker, normal ker, overweight ker, obese ker, semua BMI layak join Misi Montok Mantap Online Coaching ni. Coach DS akan tentukan korang masuk dalam kategori yang sesuai setelah korang berikan Coach data-data current body assessment yang Coach perlukan. Di antara kategori yang available pada masa ini adalah seperti:

Kategori CurvyThick (tambah berat badan):

Kategori CurvyToned (memejal & memadatkan bentuk badan):

Kategori CurvyLean (mengurangkan berat badan):

Dan raaaamaaaiiii lagi telah berjaya dapatkan body shape curvy sepanjang menjalani 6minggu online coaching bersama Coach DS. Results yang korang tengok ni adalah bergantung pada response badan masing-masing terhadap latihan & diet yang telah direkabentuk khas mengikut keperluan badan masing-masing. Maknanya ebook yang korang dapat ni akan berbeza dari peserta lain. Sebab Coach terpaksa melakukan beberapa body & health assessment sebelum berikan ebook 3M yang sesuai dengan keperluan badan korang. Seperti yang kita tahu, badan setiap orang berbeza. Jadi keperluan diet & senaman OF COURSE lah berbeza. Ingat copy-paste program-program random dari Google tu berkesan ker untuk badan korang?? Mungkin berkesan tapi ia takkan kekal lama. Sebab korang tidak pandai method “Listen To Your Body” yang Coach DS ajar dalam online coaching ni.

Customized Ebook Misi Montok Mantap

Macam-macam tau korang boleh dapat dalam program ni.
Nak tahu apa yang akan korang dapat dalam masa 6minggu ber”kursus” online dengan coach??

– Panduan Pelan Pemakanan selama 6bulan (sangat fleksibel)
– Panduan Pelan Senaman selama 6bulan (sangat fleksibel)
– Pelbagai jenis Healthy Habit Trackers
– Ratusan koleksi resepi sihat & video senaman 3M
– Koleksi StudyNotes dalam bentuk video disediakan
– Kelas tambahan (tuition class) diberikan
– Akses percuma selama 6minggu ke dalam 3M Libraries & Private Coaching Group
– Online coaching terus dari the CurvyBody Architect: Coach DS
– Pillow Talk Live Personal discussion setiap minggu Bersama Coach DS
– Ronggeng (Live Workout) Class Bersama Coach DS
– Petua & amalan self care beauty yang wanita perlu amalkan setiap hari
– Panduan kembalikan aura Feminine dalam penjagaan diri & aura Masculine dalam mencintai diri sendiri bagi sesi konsultasi Human Behavioral Therapy (dari jiwa wanita kepada jiwa wanita)
– Akses percuma Semi Personal Consultation Bersama Coach DS
– Akses percuma ke dalam Curvesnation community private group
– Free lifetime membership & unlimited offers from Curvesnation
– Free articles & informative videos on womens health & fitness
– Pemantauan personal online diary anda setiap hari oleh Coach DS
– Peserta terbaik akan dipilih menjadi Finalist Miss Montok Mantap
dan banyak lagi…

Berbaloi-baloi kalau korang sertai program ni. Tak kira dimana korang berada (luar atau dalam Malaysia) masih boleh on class ni ya. Ia nya hanya terbuka untuk wanita sahaja & segala butiran/identity peserta akan Coach sorokkan dari public demi menjaga privacy my clients.

Tempoh online coaching selalunya memerlukan?

– 2 minggu Preps Week (dimana peserta perlu mengumpul data kondisi badan terkini & menghantar pada Coach DS supaya Coach DS boleh melakukan proses analisa badan peserta ketika melakukan program designing untuk ebook peserta tersebut. Ini memakan masa beberapa hari untuk proses seorang peserta, jadi Coach menghadkan pengambilan peserta kurang dari 30 orang setiap intake baru).
– 6 minggu Official Weeks of Coaching (Coach mula mendidik peserta sehingga selesai tempoh tersebut)

Antara senarai bulan pengambilan baru adalah seperti dibawah:
– JANUARY
– MARCH
– JULY
– SEPTEMBER
– NOVEMBER

Jadi, berapa harga online coaching ni? 2bulan jugak kena bertapa dengan Coach DS ni.

Sebabkan program ni mendapat sambutan hangat dari ramai wanita, jadi Coach berikan harga mampu milik supaya lebih ramai lagi wanita-wanita di Malaysia memiliki badan yang sihat & montok! (selagi quota limited edition available ni).

Pada korang yang terus buat full payment dalam fasa EARLY BIRD, korang akan diberikan Mystery Gift! Jangan ditanya gift apa..Hihihi.. Tarikh fasa gift hanya terbuka pada 10 orang yang daftar terawal dengan full payment.

 

Korang kena rajin2 skodeng  Instagram Coach Diane Sera + Instagram Curvesnationcamp_hq. Boleh daftar terus pada CDS atau Client Advisor Official 3M.. Korang boleh cari CA 3M dalam IG Curvesnation Camp atau paling senang nak jumpa bila Coach DS buat Live Talk di FB,  Boleh terus whatsapp kami kalau nak fast respon.

PALING MENGUNTUNGKAN kami juga sediakan harga diskaun bagi bekas peserta yang tidak berhenti sertai kami lebih dari 5batch. Jadi korang pastikan “gam” kuat2 dengan 3M bagi mendapatkan harga diskaun dalam batch akan datang. So, ape korang tunggu lagi? Masih ragu-ragu nak join ker? Kalau korang nak tengok pelbagai testimonial peserta, korang boleh follow Instagram curvesnationcamp_hq. Korang boleh jugak boleh IG & FB Coach Diane Sera. Jangan lupa juga follow Youtube Channel CDS ya.. Klik di ikon-ikon media social dibawah.

Jangan delay-delay lah.. Takkan nak tunggu dah ramai curvy baru korang nak cuba. All the best. Boleh contact Curvesnation HQ direct di Instagram profile ya.

1 2
Diane Sera
Penulis

Coach Diane Sera dikenali ramai sebagai seorang Terapis Senaman, jurulatih peribadi & bootcamp, jurulatih kecergasan ibu pra & post natal, jurulatih bina badan sains sukan, trainer of trainers, pakar pemakanan dalam bidang kecergasan & sukan. Lebih dari 8 tahun meneruskan misi membantu dalam mengubah hidup orang ramai tentang kepentingan kesihatan dalam kehidupan seharian. Kemampuan beliau sebagai wanita multitasking yang berjaya menyeimbangkan antara kerjaya, keluarga, dan kesihatan mampu menjadikan beliau seorang jurulatih komuniti & atlit Wanita Badang yang hebat, dalam masa yang sama mampu memahami lebih mendalam akan keadaan hidup wanita di zaman mencabar ini. Kenali lebih mendalam tentang Diane Sera

Tuliskan komen